A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад Львівської обласної ради "Буківський дитячий будинок-інтернат"
«Знайте нас за наші здібності, а не за наші обмеження»

Події

Дівчата з Буківського дитячого будинку-інтернату вітають усіх українських військових з День Збройних сил України!

      Низький уклін вам дорогі Воїни Світла !!!       Дякуємо за стійкість, мужність і незламність у війні з російським агресором, відданість державі та українському народу ! Земний уклін всім, хто стримує ворога, дає відсіч окупантам і стоїть на захисті рідної Вітчизни. Українські військові - бійці-патріоти нашої Батьківщини.    Пам'ятаємо тих, хто поклав своє життя заради благословенної землі та гідне і світле майбутнє нащадків.    Нехай береже Господь!  Дає сили, здоров'я, терпіння, мужності, витримки.    Слава героям ! Слава Україні ! 💙💛 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦

16:41 06.12.2023

Храмове свято у нашій каплиці

      Сьогодні, у церковці КЗ ЛОР "Буківський дитячий будинок-інтернат", відбулося вшанування пам’яті Святого священномученика Йосафата - апостола єдності і віри. За життя Святий до глибини душі проникався людським болем, стражданнями та горем. Недужі та потребуючі люди - знаходили у ньому доброго друга. Та здебільшого він приходив на поміч до тих, за якими не було кому заопікуватись, або від кого відмовилася сім’я чи друзі.

15:10 12.11.2023

Вітаємо працівників КЗ ЛОР "Буківський дитячий будинок-інтернат" та усіх людей доброї волі, із святом - Днем працівника соціальної сфери!!!

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Тож на передодні цього свята наші дівчата підготували виступ та виготовлені власноруч квіти з фоамірану, якими привітали директора та усіх працівників будинку-інтернату.        Ви для нас - янголи долі й надії,        Хай же збуваються всі Ваші мрії,        Зі святом щиро Вас ми вітаємо,        Невичерпної енергії бажаємо.        Хай добром вернеться Ваша теплота        Добробуту, злагоди на довгі літа!

15:01 05.11.2023

Мільйон дітей моляться на вервиці

       Сьогодні, 18 жовтня у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла наші дівчатка з "Буківського дитячого будинку-інтернату" разом із півсотнею дітей з Львівщини долучилися до спільної молитви за воїнів, які захищають нас, за мир і єдність в Україні та у світі. Молитва здійснювалася на Вервицях, які вони власноруч зробили і подарували усім дітям присутнім у храмі.Коли ми усі разом молимося з дітьми, тоді без сумніву наближаємо нашу таку довгоочікувану Перемогу, адже дитяча молитва має особливу силу.        Хочемо подякувати Львівській обласній раді , в особі Василини Федик, за таку прекрасну можливість - долучитися до спільної молитви під гаслом " Мільйон дітей моляться на Вервицях ". Та за чудові подарунки - вишиванки та смачну піцу. Внесок кожного у спільну перемогу є безцінний 💙💛

14:12 18.10.2023

Відвідини концерту Академічно інструментального ансамблю "Високий замок"

      Українська пісня - це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок у крок слідує за нами від дитинства...       Наші дівчатка мали чудову можливість насолодитися прекрасною музикою та неймовірно гарним співом у виконанні Академічно інструментального ансамблю " Високий замок ". Композиції у їхньому виконанні звучать вишукано і майстерно, це та українська музика, яку завжди хочеться із задоволенням слухати.         Щиро дякуємо за гарний настрій, за яскраву палітру емоцій, і щирі посмішки 💙💛

17:54 20.09.2023

Покращення емоційного стану через арт-терапію.

20 вересня працівниками Відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва Львівської обласної ради, було проведене для наших вихованок - терапевтичне малювання. Вони із захопленням розмальовували полотна різнокольоровими  фарбами (проте надавали перевагу синьо-жовтим кольорам), успішно занурившись у свій внутрішній світ, розслабилися та проявили свої творчі здібності через малювання. Дівчата були вдячні за відвідини, та подарували гостям власноруч виготовлені вервички та ікону викладену з різнокольорового каміння.

17:31 20.09.2023

Ярмарок до Дня Незалежності

Етно - колорит, від якого перехоплює подих! Національний Сорочинський ярмарок - один з найвідоміших ярмарків в Україні, що відбувається цими днями у Львові. З усіх регіонів України приїжджають виробники різної продукції. І ми також дуже раді від того, що нашим неперевершеним дівчаткам з КЗ ЛОР "Буківський дитячий будинок-інтернат" була надана така можливість, брати участь у Наймасштабнішому ярмарку України, щоб привезти вироби, які вони виготовляють своїми руками. Долучились до українського народного мистецтва, провели час весело, цікаво і з користю. Свято віримо, що вистоїмо, переможемо, бо сміливішого, працьовитішого і сильнішого народу у світі немає!

09:25 24.08.2023

Свято Преображення Господнього

Вітаємо усіх зі святом з Преображенням Господнім! У це світле свято бажаємо миру в кожному домі, щастя в кожній родині, гармонії в кожному серці, щоб були Ви щасливі і здорові, жили в мирі і любові!

09:26 19.08.2023

У нас знову гості!!!

З велитенською пандою та подарунками наших дівчаток відвідали волонтери. Море позитивних емоцій, щасливих усмішок та весело проведений час. Хочемо щиро подякувати вам за те, що потішили нашитх дівчаток і подарували їм такі незабутні хвилини радості. Ваша допомога просто неоціненна. Слава Україні!!!

09:28 28.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень