A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад Львівської обласної ради "Буківський дитячий будинок-інтернат"
«Знайте нас за наші здібності, а не за наші обмеження»

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товарів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські

Дата: 19.02.2024 16:03
Кількість переглядів: 45

Обґрунтування доцільності закупівлі розроблено відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), згідно із затвердженим рішенням уповноваженої особи КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» протокол №14 від 16.02.2024 року.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальний заклад Львівської обласної ради «Буківський дитячий будинок-інтернат», 82031, вул. Центральна,2, село Букова, Самбірський район, Львівська область, код за ЄДРПОУ – 03189015; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Хліб пшеничний, хліб житній, плетенка, паска (код за ДК 021:201515810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби). Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 – код ДК 021:2015: 15810000-9 - Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби.

3.   Ідентифікатор закупівлі:                   UA-2024-02-16-011696-a            

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та повинні відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

Назва предмета закупівлі

Хліб пшеничний

Кількість (обсяг), кг.

9890

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Назва предмета закупівлі

Хліб житній

Кількість (обсяг), кг.

9520

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Назва предмета закупівлі

Плетенка

Кількість (обсяг), кг.

340

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Назва предмета закупівлі

Паска

Кількість (обсяг), кг.

185

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Технічні та інші вимоги

1. Запропонований товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів»,  державних стандартів (технічних умов) і не містити ГМО, шкідливих або небезпечних добавок.

2. Товар, що постачається повинен мати необхідні копії сертифікатів якості виробника або інші подібні документи, що підтверджують відповідність товару вимогам, встановленим до нього  та повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

3. Товар при поставці повинен супроводжуватись декларацією виробника (якісними посвідченнями), видатковою накладною та іншими документами, які свідчать про його походження та якість.

4. Постачання товару, що є предметом закупівлі здійснюється транспортом та за рахунок Постачальника за адресою Замовника на підставі заявок (за телефоном, або письмово). Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил.

        Кількість, асортимент і дата поставки товару визначається замовленням Замовника. Поставка готової продукції проводиться Учасником за адресою Замовника кожен день.

            Пропозиція учасника, що не містить передбачених документів, вважається такою, що не відповідає умовам цієї документації.

У всіх випадках, що не зазначені у тендерній документації, Замовник керується Законом та іншими нормативними-правовими актами України.

 

ТОВАР

Од.

Кількість

                          Технічна характеристика

1.

Хліб пшеничний

кг

9890

Хліб повинен виготовлятись з пшеничного борошна першого ґатунку, згідно ДСТУ 7517:2014. Поверхня хліба: гладка без забруднень. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, не розпливчаста без притиска. Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір: від світло - жовтого. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Продукти харчування повинні відповідати умовам ДСТУ та іншій нормативно-технічній документації, що підтверджується сертифікатом якості виробника. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно - епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

2.

Хліб житній

кг

9520

Хліб повинен виготовлятись з житнього борошна першого ґатунку, згідно ДСТУ 7517:2014. Поверхня хліба: гладка без забруднень. Не допускається відшарування верхньої скоринки від м’якушки. Зовнішній вигляд повинен відповідати хлібній формі, в якій проводиться випічка з дещо випуклою верхньою кіркою. Форма округла, не розпливчаста без притиска. Поверхня без великих тріщин і підривів, з наколами або надрізами, або без них у відповідності з технічним описом. Колір: від світло - коричневого. Хліб повинен бути пропечений не вологий на дотик. Еластичний, після легкого натиснення пальцями м'якуш повинен приймати початкову форму. Без грудочок та слідів непромісу. Пористість  розвинена без пустот і ущільнень.  Смак повинен бути властивий даному виду виробу, без стороннього присмаку. Запах: властивий даному виду виробу, без стороннього запаху. Продукти харчування повинні відповідати умовам ДСТУ та іншій нормативно-технічній документації, що підтверджується сертифікатом якості виробника. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів якості виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно - епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

3.

Плетенка

кг

340

 

Поверхня: Глянсувата, змащена яйцем, посипана кунжутом або маком. Стан м’якушки: Пропечена, еластична не волога на дотик, з рівномірною пористістю. Колір: Від світло - жовтого до коричневого, без підгорілості і блідості. Запах: Властивий даному виробу, без стороннього запаху. Сорт борошна: борошно пшеничне вищого ґатунку. Термін придатності до споживання не більше ніж 72 години. Оцінка якості: Згідно ДСТУ. Смак: властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку.

4.

Паска

кг

185

Виріб із дріжджового здобного тіста з великою кількістю яєць, масла та молока, з додаванням родзинок. Глазурований цукровою помадкою та прикрашений кольоровою посипкою. Виготовлені з пшеничного борошна вищого ґатунку.. Повинні мати цілу форму без ознак забруднення, пошкоджень (вм’ятин, деформацій). Поверхня не повинна бути приплюснута або зморщена. Колір золотисто-коричневий. Вироби повинні бути добре пропеченими, еластичними, не липкими, не вологими на дотик, без грудочок та слідів поганого вимішування, а також не крихкими. Паски повинні бути упакованими герметично, поштучно, з вказівкою дати виготовлення та даних про виробника.

 

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:   розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 670 000, 00  грн. з ПДВ., мета використання товару - для харчування вихованців/підопічних КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат», згідно із примірним меню для організації харчування.

 6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 670 000 грн. 00 коп. (шістсот сімдесят тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась за результатами проведення моніторингу цін на аналогічні предмети закупівлі, а також з моніторингом цін на сайті BI PROZORRO, з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень