A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад Львівської обласної ради "Буківський дитячий будинок-інтернат"
«Знайте нас за наші здібності, а не за наші обмеження»

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товарів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 15130000-8 - М’ясопродукти (Ковбаса варена, сардельки).

Дата: 23.02.2024 17:30
Кількість переглядів: 21

Обґрунтування доцільності закупівлі розроблено відповідно до Постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), згідно із затвердженим рішенням уповноваженої особи КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» протокол №21 від 22.02.2024 року.

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальний заклад Львівської обласної ради «Буківський дитячий будинок-інтернат», 82031, вул. Центральна,2, село Букова, Самбірський район, Львівська область, код за ЄДРПОУ – 03189015; категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності (ковбаса варена, сардельки, код за ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти). Відповідно до пункту 14 Порядку розміщення інформації про публічні закупівлі, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 11.06.2020 №1082 – код ДК 021:2015: 15130000-8 - М’ясопродукти.

3.   Ідентифікатор закупівлі:                                   UA-2024-02-22-013804-a            

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та повинні відповідати нормам ГОСТ, ДСТУ, ТУ та інших документів, що діють на території України.

Назва предмета закупівлі

Ковбаса варена

Кількість (обсяг), кг.

261

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Назва предмета закупівлі

Сардельки

Кількість (обсяг), кг.

600

Місце поставки товару

Україна, 82031, Львівська обл., Самбірський р-н, с.Букова, вул. Центральна, 2.

Строк поставки товару

грудень 2024 року.

Технічні та інші вимоги

Технічні вимоги:

- продукція харчової промисловості, що вказана в тендерній документації, має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноважених осіб Замовника;

- продукція харчової промисловості повинна постачатися спеціалізованим транспортом постачальника (фургон рефрижератор) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування.

3. При виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника в найкоротші терміни. Вразі поставки товару неналежної якості термін заміни товару Постачальником становить 2 дні з моменту  з моменту встановлення, що товар не відповідає встановленим якісним характеристикам. В складі тендерної пропозиції учасником подається відповідний гарантійний лист, щодо дотримання вказаної умови.

4. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

5. На підтвердження дотримання учасниками вимог ст. 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» №771/97-ВР Учасники у складі тендерної пропозиції надають оригінал або завірену копію діючого впродовж всього строку поставки товару договору/договорів на проведення дезінфекції транспортних засобів, які зазначені у довідці на наявність в учасника обладнання та матеріально-технічної бази та які будуть використовуватися для перевезення продуктів харчування із наданням у складі тендерної пропозиції копій не менше ніж 2-х (двох) актів, які підтверджують надання послуг (виконання робіт), за вищезазначеним/ми договором/ами, останній із яких повинен бути датований не раніше ніж за 30 календарних днів до дати подачі тендерної пропозиції.

У разі якщо в учасника відсутні власні транспортні засоби, а доставка здійснюється відповідно до договору перевезення вантажу/ поставки товару, учасником надаються документи що вимагаються у абзаці першому пункту 5 додатку №2 до тендерної документації, що видані на перевізника із яким укладено договір перевезення вантажу/ поставки товару.

6. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи:

- копію декларації виробника або посвідчення про якість, виданого на запропонований до поставки товар, у якому повинно бути вказано інформацію про найменування товару, посилання на ДСТУ або ТУ У;

- на виконання вимоги статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» Учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції копію експлуатаційного дозволу виробника на здійснення діяльності, пов’язаної з виробництвом та/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження. Учасники, які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані надати у складі тендерної пропозиції підтвердження реєстрації потужностей, які використовуються на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів з посиланням на особистий реєстраційний номер у Державному реєстрі потужностей операторів ринку;

- копії діючих сертифікатів ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO /ДСТУ EN ISO 9001, ДСТУ ISO 14001, виданих на ім’я учасника, чинних на кінцеву дату подання тендерних пропозицій визначеної в оголошенні. Сертифікати повинні бути видані органом з сертифікації, що акредитований Національним агентством з акредитації України.

7. Учасником у складі тендерної пропозиції надається гарантійний лист виробника (представництва, філії виробника – якщо їх відповідні повноваження поширюються на територію України, але при цьому вони безпосередньо не здійснюють комерційної діяльності з документальним підтвердженням повноважень), якщо учасник процедури не являється безпосереднім виробником товару, яким підтверджуються можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів у кількості, зі строками придатності та в терміни поставки, визначені замовником по цих торгах. У випадку якщо, учасник є безпосереднім виробником продукції (товару) у складі тендерної пропозиції надається гарантійний лист у якому учасник підтверджує свою можливість поставки товару, який є предметом закупівлі цих торгів у кількості, зі строками придатності та в терміни поставки, визначені замовником по цих торгах.

8. У разі надання у складі тендерної пропозиції документів виданих на ім’я виробника товару, у разі якщо учасник не є виробником товару, учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції сканований оригінал листа (дозволу) складеного виробником товару на ім’я учасника, у якому учаснику надається письмовий дозвіл на використання та завантаження до електронної системи закупівель «Прозорро» документів які є власністю виробника для виконання вимог тендерної документації. Лист (дозвіл) повинен бути виданий не раніше 2023року.

 

ЯКІСНІ ВИМОГИ:

Найменування

Одиниці виміру

Кількість

 

Характеристики товару

1

Ковбаса варена 1 сорту

кг.

261

Ковбаса варена першого сорту  – батони повинні бути з чистою, сухою поверхнею, без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків.  Не допускаються ковбасні вироби  з забрудненою оболонкою чи лопнутою оболонкою, поламаними батонами, з наявністю сірих плям, великих пустот жирових. Консистенція – пружна, ніжна, соковита, однорідна.Прямі або зігнуті батони довжиною від 15 см до 60 см.       Запах та смак  властивим даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.  Колір на розрізі: рожевий або світло-рожевий. Фарш однорідний. Рівномірно перемішаний.Оцінка якості – згідно ДСТУ 4436:2005.

2

Сардельки  1 сорту

кг.

600

Сардельки першого сорту – батончики сардельок повинні бути з чистою сухою поверхнею без пошкодження оболонки, напливів фаршу, злипів, бульйонних та жирових набряків.Не допускаються до реалізаціїз сірим кольором батончики  або сірими плямами на розрізі, з великими сліпами, з забрудженою оболонкою, зі слизом.  Консистенція – пружна, ніжна, соковита (в гарячому стані) однорідна. Батончики довжиною до 11 см. діаметром від 32 мм до 44 мм.

Запах та смак  властивим даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку.  Колір на розрізі: рожевий або світло-рожевий. Фарш однорідний. Рівномірно перемішаний.

Оцінка якості – згідно ДСТУ 4436:2005.

 

5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:   розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторису на 2024 рік, становить 146 000, 00  грн. з ПДВ., мета використання товару - для харчування вихованців/підопічних КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат», згідно із примірним меню для організації харчування.

 6. Очікувана вартість предмета закупівлі: 146 000 грн. 00 коп. (сто сорок шість тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Очікувана вартість формувалась за результатами проведення моніторингу цін на аналогічні предмети закупівлі, а також з моніторингом цін на сайті BI PROZORRO, з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженого наказом Уповноваженого органу № 275 від 18.02.2020.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень