ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товарів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 15540000-5 - Сирні продукти (сир твердий)
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товарів, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі за кодом ДК 021:2015 (CPV) ДК 021:2015 15540000-5 - Сирні продукти (сир твердий)
(відповідно до пункту 4 постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), згідно із затвердженим рішенням уповноваженої особи КЗ ЛОР «Буківський дитячий будинок-інтернат» протокол №36 від 07.03.2024 року. )
1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Комунальний заклад Львівської обласної ради «Буківський дитячий будинок-інтернат», вул. Центральна, 2, село Букова, Самбірський район, Львівська область, 82031, код за ЄДРПРОУ 03189015, категорія замовника – юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади.
2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Код ДК 021:2015 15540000-5 Сирні продукти (сир твердий)
Кількість: сир твердий – 820 кілограм.
3. Ідентифікатор річного плану закупівлі: UA-P-2024-03-07-011224-a.
4. Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-03-07-009864-a.
5. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення становить 196`800.00 грн (сто дев’яносто шість тисяч вісімсот гривень 00 коп.) згідно з кошторисом на 2024 рік.
6. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Розмір бюджетного призначення до кошторису та річного плану закупівель на 2024 рік, становить 196 800,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмету закупівлі на підставі примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 зі змінами, сформована за результатами проведення моніторингу цін на аналогічні предмети закупівлі по Львівській області, а також з моніторингом цін на сайті BI PROZORRO.
7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
|
Поставка товару здійснюється окремими партіями в кількості (обсягах) та асортименті згідно заявки Замовника (передається Учаснику будь-яким зручним для Замовника способом (поштою, електронною поштою, особисто, факсом, в телефонному режимі тощо) та в терміни – згідно погодженого графіку.
Маркування продукту закупівлі повинно бути на українській мові та відповідати вимогам чинного Законодавства України .
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством України, державними, галузевими стандартами. Товар не повинен містити штучних барвників, ароматизаторів, підсолоджувачів, підсилювачів смаку, а також ГМО.
Якісно поставленим Товаром вважається такий Товар, який відповідає вимогам, що звичайно ставляться до Товару відповідного характеру. Товари, що постачаються, повинні мати: необхідні копії сертифікатів якості виробника товару або реєстраційне посвідчення або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам ДСТУ. При постачанні товару цілісність упаковки та якісне оформлення повинно бути без пошкоджень.
Дефекти недопустим, при виявленні Замовником дефектів, простроченого терміну придатності товару, будь-якого іншого недоліку, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, у разі виявлення неякісного товару постачальник зобов’язаний замінити цей товар на якісний протягом 8-годин.
Транспортні засоби для перевезення товару повинні відповідати вимогам санітарних норм та правил. Доставка (перевезення) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок Учасника.